Kaukolämpö on
vastuullista lämpöä

Uusiutuvista energialähteistä tuotetun kaukolämmön valitseminen on vaivaton ja edullinen ilmastoteko. Orimattilan Lämpö on kotimainen edelläkävijä biopolttoaineisiin perustuvassa kaukolämmön tuotannossa. Kestävästi tuotetun kaukolämmön etuja ovat merkittävästi pienempi hiilijalanjälki ja päästöt. Lämpö on myös aito lähituote, sillä puolet lämmöntuotannon energiasta hankitaan oman kunnan alueelta.

Uusiutuvista energialähteistä

Jo kymmenen vuotta käytössä ollut uusiutuvia energialähteitä hyödyntävä Orimattilan Lämmön Viljamaan lämpökeskus tuottaa valtaosan Orimattilan taajama-alueen kaukolämmöstä. Lämmön tuotantoon hyödynnetään yli 95 prosenttisesti kotimaisia, uusiutuvia polttoaineen lähteitä.

Kehitämme koko ajan uusia keinoja hyödyntää entistä tehokkaammin energiantuotannossa syntyvää ylijäämälämpöä kaukolämmössä. Tarjoamalla asiakkaillemme ympäristövastuullisempia vaihtoehtoja tänään ja huomenna, huolehdimme yhteisestä puhtaammasta tulevaisuudesta.

Jakelualuekartta

Katso kartasta tämän hetkinen kaukolämmön jakelualueemme. Kaukolämpöverkostomme kattaa pääosin Orimattilan keskustan alueen.

Karttaan

Hinnasto

Kaukolämmön kokonaishinta muodostuu tehomaksusta ja kulutusmaksusta. Hinnoittelu perustuu lämmöntuotannossa käytettävien polttoaineiden hintakehitykseen.

Lataa

Sopimusehdot

Täältä löydät kaukolämpöä koskevat liittymis- ja toimitusehtomme. Jos jokin asia askarruttaa mieltäsi, ota yhteyttä meihin, niin autamme mielellämme sinua.

Lataa

Liittymätiedustelut

Täytä lomake tiedustellaksesi kaukolämpöliittymää.