Kaukolämpö on
vastuullista lämpöä

Uusiutuvista energialähteistä tuotetun kaukolämmön valitseminen on vaivaton ja edullinen ilmastoteko. Orimattilan Lämpö on kotimainen edelläkävijä biopolttoaineisiin perustuvassa kaukolämmön tuotannossa. Kestävästi tuotetun kaukolämmön etuja ovat merkittävästi pienempi hiilijalanjälki ja päästöt. Lämpö on myös aito lähituote, sillä puolet lämmöntuotannon energiasta hankitaan oman kunnan alueelta.

Uusiutuvista energialähteistä

Jo kymmenen vuotta käytössä ollut uusiutuvia energialähteitä hyödyntävä Orimattilan Lämmön Viljamaan lämpökeskus tuottaa valtaosan Orimattilan taajama-alueen kaukolämmöstä. Lämmön tuotantoon hyödynnetään 85 prosenttisesti kotimaisia, uusiutuvia polttoaineen lähteitä.

Kehitämme koko ajan uusia keinoja hyödyntää entistä tehokkaammin energiantuotannossa syntyvää ylijäämälämpöä kaukolämmössä. Tarjoamalla asiakkaillemme ympäristövastuullisempia vaihtoehtoja tänään ja huomenna, huolehdimme yhteisestä puhtaammasta tulevaisuudesta.

Aika vaihtaa öljylämmitys kaukolämpöön

 

Öljysäilöt ja -laitteet tulevat käyttöikänsä päähän useissa kotitalouksissa. Viimeistään vuoteen 2030 mennessä öljylämmityksestä on Suomessa luovuttava. Vanhojen laitteiden uusimiseen tai korjaamiseen ei kannata enää kuluttaa rahaa.

 

Saat ELY-keskukselta 4 000 euron avustuksen, kun vaihdat öljylämmityksen kaukolämpöön. Lisäksi säästät satoja euroja lämmityskuluista vuosittain.

 

Ota yhteyttä Petteri Kotoseen, p. 044  781 3718 tai petteri.kotonen@orimattila.fi

Jakelualuekartta

Katso kartasta tämän hetkinen kaukolämmön jakelualueemme. Kaukolämpöverkostomme kattaa pääosin Orimattilan keskustan alueen.

Karttaan

Hinnasto

Kaukolämmön kokonaishinta muodostuu tehomaksusta ja kulutusmaksusta. Hinnoittelu perustuu lämmöntuotannossa käytettävien polttoaineiden hintakehitykseen.

Lataa

Sopimusehdot

Täältä löydät kaukolämpöä koskevat liittymis- ja toimitusehtomme. Jos jokin asia askarruttaa mieltäsi, ota yhteyttä meihin, niin autamme mielellämme sinua.

Lataa

Liittymätiedustelut

Täytä lomake tiedustellaksesi kaukolämpöliittymää.