Hyvä asiakkaamme – sähköinen asiointipalvelu on nyt käytössäsi!

2.3.2020 klo 10.13

Uusi ja helppokäyttöinen asiointipalvelu on avattu Orimattilan Lämmön kaukolämpöasiakkaille. Online-palvelussa voit tarkkailla kaukolämmön kulutustasi, päivittää yhteystietojasi sekä selailla laskutietojasi. Online-palvelun ansiosta voit asioida kanssamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii – ajasta ja paikasta riippumatta. Online-palvelu on avoinna 24/7 ja sen käyttöön tarvitset vain laitteen, jossa on internet-yhteys eli esimerkiksi tietokoneen, tabletin tai matkapuhelimen.

Ensimmäisellä kerralla palveluun rekisteröitymisessä tarvitset kaksi tunnistetietoa, jotka löytyvät edelliseltä laskultasi: asiakasnumeron sekä viitenumeron. Palvelussa pääset itse muodostamaan käyttäjätunnuksesi, sähköpostiosoitteen ja salasanan, jotka jatkossa toimivat palveluun kirjautumisen tunnisteinasi. Aivan aluksi suosittelemme, että tarkastat omat yhteystietosi ja tarvittaessa päivität ne. Sen jälkeen voit katsella kaukolämmön kulutushistoriaa, joista tietoja on saatavilla selkeinä graafeina tekstin ja numeeristen tietojen lisäksi. Online-palvelussa voit katselmoida myös laskuhistoriaasi.

Tutustu ja rekisteröidy Online- palveluumme

Haluamme tarjota asiakkaillemme nykyaikaisia palveluita ja parantaa asiakaskokemusta. Online-palvelun myötä asiakkaillamme on käytettävissään useampia tapoja asioida kanssamme. Online-palvelumme on osa inWorks-ratkaisua, jossa palveluiden lisäämisen rinnalla yhtiömme henkilöstön työtehtäviä on sujuvoitettu asiakastiedon hallinta- ja laskutusjärjestelmän avulla. Kumppaninamme on asiantuntija- ja ohjelmistoyritys Solteq Oyj, jonka erityisosaamista on muun muassa liiketoimintaprosessien automatisoinnin ja sähköisten asiointipalveluiden ratkaisut.

Lisätietoja Online-palvelustamme:

Pia Yli-Savola, puh. 044 781 3513
Mikko Paajanen, puh. 044 781 3611

Ajankohtaista