Uutiset

 • Osallistu asiakastyytyväisyyskyselyymme! Arvomme vastaajien kesken 3 kpl 250 € arvoisia hyvityksiä tulevan talven lämpölaskuille.

  Orimattilan Lämpö tutkii kaukolämmön asiakkaiden tyytyväisyyttä lämpöyhtiön palveluita kohtaan.

  kutsumme teidät antamaan palautetta toiminnastamme ja samalla päivitämme asiakkaittemme yhteystietoja tulevaa tiedottamista ja yhteydenpitoa varten. Jätäthän tutkimuksen yhteydessä yhteystietosi kuten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Yhteystietoja kerätään asiakassuhteen hoitamista ja tiedottamista varten. Noudatamme yhteystietojen käsittelyssä tietosuoja-asetuksen (GDPR) säännöksiä.

  Voitte osallistua tutkimukseen 31.12.2019 mennessä menemällä osoitteeseen:

  https://my.surveypal.com/orimattilanlampo

  Lue lisää »
 • Hyvä asiakkaamme – sähköinen asiointipalvelu on nyt käytössäsi!

  Uusi ja helppokäyttöinen asiointipalvelu on avattu Orimattilan Lämmön kaukolämpöasiakkaille. Online-palvelussa voit tarkkailla kaukolämmön kulutustasi, päivittää yhteystietojasi sekä selailla laskutietojasi. Online-palvelun ansiosta voit asioida kanssamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii - ajasta ja paikasta riippumatta. Online-palvelu on avoinna 24/7 ja sen käyttöön tarvitset vain laitteen, jossa on internet-yhteys eli esimerkiksi tietokoneen, tabletin tai matkapuhelimen.

  Lue lisää »
 • Kaukolämpöjohtojen uusiminen Orion alueella jatkuu vk 31 alussa

  Aloitamme kaivutyöt Varsapuiston suunnalta uusitun linjan päästä kohti Orion lämpökeskusta maanantaina 29.7.2019. Urakoitsijana toimii JVW-Service Oy.

  Lue lisää »
 • Orimattilan Lämpö myy maakaasuliiketoimintansa

  Orimattilan Lämpö on sopinut maakaasuliiketoiminnan myymisestä Suomen Kaasuenergialle. Maakaasun jakelu- ja myyntiliiketoiminta siirtyvät Suomen Kaasuenergia -yhtiöryhmälle heinäkuun alussa.

  Lue lisää »
 • Uusimme kaukolämpöjohtoja Varsapuiston alueella

  Aloitamme Varsapuiston kaukolämpöjohtojen saneerauksen torstaina 30.5.2019. Urakoitsijana toimii JVW-Service Oy.  Työmaa laajenee Kaupungintalon ja Osuuspankin väliselle parkkipaikalle viikon 23 aikana, jonka seurauksena joudumme poistamaan tilapäisesti käytöstä 4 paikkaa molempien parkkirivien päädystä.

  Lue lisää »
 • Korotamme maakaasun siirtohintaa 1.5.2019 alkaen

  Uudistettu maakaasun markkinalaki tulee voimaan 1.1.2020 ja siihen valmistautuminen on aloitettu toiminnan kannalta välttämättömien tietojärjestelmien kehittämisellä. Vastataksemme kehitystyöstä syntyviin kustannuksiin, nostamme maakaasun siirtomaksun yksikköhintaa 1.5.2019 alkaen.
  Korotuksen vaikutus maakaasun kokonaishintaan on noin 1,5 % ja se vastaa esimerkiksi omakotikiinteistölle noin 25 € vuotuista kustannusta. Avaa uusi hinnastomme tästä.

  Lisätietoja:

  Mikko Paajanen
  mikko.paajanen@orimattila.fi
  044 781 3611

  Lue lisää »