Orimattilan Lämpö - Edullista energiaa lähelläsi

Lämmityskulut ovat yksi asumiskustannusten merkittävimmistä tekijöistä. Orimattilan Lämpö Oy tarjoaa edullista ja ympäristöystävällisesti tuotettua lämpöä juuri sinun tarpeisiisi. Tarjoamme perinteisen kaukolämmön lisäksi myös erilaisia lämmitysratkaisuja verkostomme ulkopuolisille alueille. Autamme sinua löytämään sopivan lämmitysvaihtoehdon kohteeseesi - kysy rohkeasti lisää.

KAUKOLÄMPÖ

Kaukolämpö - helppoa ja edullista energiaa. Kaukolämpöverkostomme kattaa pääosin Orimattilan keskustan alueen lukuunottamatta Peltolan, Käkelän ja Koivulan omakotitaloalueita. Laajennamme verkostoa vuosittain muutamista kymmenistä muutamiin satoihin metreihin. Tällä hetkellä kaukolämpöverkostomme pituus on 25,1 km.  Lue lisää »


MAAKAASU

Olemme myyneet maakaasuliiketoimintamme Suomen Kaasuenergialle. Laskutus ja asiakaspalvelu on siirretty uudelle omistajalle syyskuun alussa. Verkoston operointiin ja käytönvalvontaan liittyvät tehtävät siirtyvät heille 1.10.2019 alkaen. Lisätietoa Suomen kaasuenergian ja Auris kaasunjakelun palveluista sekä heidän yhteyshenkilöistään löydätte täältä.


LOMAKKEET

» Vikailmoitus
» Liittymän tiedustelu
   

AJANKOHTAISTA